Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Fit en gezond

Ervaar hoe jij fitter en gezonder kunt worden door een persoonlijk voedingsadvies en beweging.
Deze individuele cursus is bestemd voor mensen die op gewicht willen blijven en zich fitter willen voelen.

Programma:
-10 weken 2 x per week slenderen of 3 x per week powerplate
- 20 x 30 minuten cardiotraining onder begeleiding
- 6 x een individueel gesprek met holistisch diëtiste Marjan Hendriks
- Desgewenst 3 proeflessen
- Cursusmap met informatie over gezonde voeding en bewegen
- Tweemaandelijks een digitale nieuwsbrief met informatie over een gezonde leefstijl


Slenderen
Een klein uur slenderen staat gelijk aan zeven uur grondgymnastiek! Het principe is eenvoudig. In een uur tijd lig je op zes elektronisch aangedreven ligbanken. Elke bank activeert weer andere gedeelten van het lichaam: de taille, de billen, de bovenbenen, de onderrug, de buik, de bovenarmen, de bovenrugspieren en de nek. De spieren worden versterkt. Je wordt slanker. De gewrichten worden soepeler. De bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit maakt slenderen dan ook zeer geschikt voor mensen met rug- of gewrichtsklachten of andere medische klachten. Je kunt naast 'passief' de oefeningen van de bank te volgen, ook zelf het programma verzwaren door zelf actief mee te sporten. Hierdoor krijg je een optimaal resultaat. Dit alles geschiedt onder persoonlijke begeleiding.

De PowerPlate
In diverse onderzoeken is aangetoond dat de spierkracht door middel van vibratietraining 20 tot 30% meer toeneemt dan bij conventionele krachttraining, terwijl de trainingstijd 85% korter is. De belasting op gewrichten, banden en pezen is fors minder dan bij conventionele krachttraining. Hoe meer spierkracht, des te sneller jouw stofwisseling. Afvallen wordt dan gemakkelijker!

Cardiotraining
Onder begeleiding krijg je 2 maal per week een half uur cardiotraining middels bewegen op de crosstrainer en op de trainingsfiets. Bouw je conditie op en verbrand vet door met de juiste hartslagfrequentie te bewegen. De crosstrainer is bovendien ideaal om arm-, bil-,rug- en beenspieren te versterken en jouw figuur te corrigeren!

Holistisch Diëtist
Aan de hand van een vragenlijst, een eetverslag en een individuele anamnese (intake gesprek) wordt een gezond leefstijladvies opgesteld. Je krijgt begeleding en advies om jouw  gezonde leefstijl vorm te geven.

Datum: Je kunt starten op elk gewenst moment!
Tijd: Je bepaalt zelf wanneer de gesprekken en het bewegen plaats vindt!
Plaats: MAGMA Holistisch Centrum Sint Cornelisstraat 15 Vortum-Mullem en Bewegings & Afslankinstituut Lilian
Prijs: € 205,00 voor het bewegingsprogramma
Prijs diëtist:  wordt vergoed
Cursusmap (met informatie over gezonde voeding en beweging) eenmalig €10,00.
Docent: Marjan Hendriks (Holistisch diëtist, meridiaantherapeut, Reikimaster, Intuïtief healer) en Lilian Kastelein (bewegingstherapeut). 
Voor vragen: bel Bewegings & afslankinstituut Lilian 0485-521553.
Aanmelden: Inschrijfformulier

Terug naar Cursusagenda