Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

In de media

Animatiefilm
Voeding is héél persoonlijk!
Kort filmpje

Interview voor Primero Body & Mind 
Journalist Onno Lakeman kwam in gesprek met Holistisch diëtiste Marjan Hendriks. Samen hadden ze een boeiend gesprek over het onderwerp: "Je bent wat je eet: voeding beïnvloed lichaam en geest." Voor het blad Primero 
schreven ze er samen een artikel over.
Lees meer
Interview regionale kranten
Ons team is een project gestart: WeightChallenge Boxmeer. Gedurende 12 weken  wordt de deelnemer geholpen zijn gewicht te reduceren, conditie te verbeteren en zijn gezondheid te verbeteren. Elke kilo gewichtsreductie en elke km levert geld op voor een goed doel.
Lees meer

Interview Boxmeers Dagblad
Marjan stelde een uniek dieet op: In 10 dagen 3-7 kg afvallen! Niet met shakes, maar met een gewone gezonde voeding! Dat trok de aandacht van de media en er volgde een interview met het Boxmeers Dagblad. (klik op de foto)

Lees meer.

Interview Antroposofisch Tijdschrift Motief
Journaliste Arianne Collee nam een interview met Marjan Hendriks voor het Antroposofisch tijdschrift Motief met als onderwerp: "Meridiaankleurentherapie: het lichaam spreekt via bindweefsel." (klik op foto)

Lees meer op blz 21

Facebook
Interessante weetjes over gezonde voeding en gezonde leefstijl gepost door Holistisch dietist en meridiaantherapeut Marjan Hendriks.

Lees meer

Twitter
Lees de tweets van holistisch diëtist en meridiaantherapeut Marjan Hendriks op Twitter.
Lees meer

Linkedin
Vergroot jouw netwerk door je via Linkedin te verbinden met Marjan Hendriks, eigenaar MAGMA Holistisch Centrum. Regelmatig worden artikelen gepost.

Lees meer.