Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Ronny Derks

Ronny Derks is fysiotherapeut en eigenaar van eigenaar FysioChallenge. Het woord "uitdaging" is uitdaging. Elke patiënt van cliënt is een nieuwe uitdaging voor herstel van klachten te realiseren. Specialisaties van FysioChallenge zijn; algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en dry needling. Ook zijn er meerdere bewegingsgroepen.

Visie
Ronny: "Iedereen is zijn enkele problemen te werken vanwege haar haarproblemen."

FysioChallenge
FysioChallenge is er voor jou om samen verantwoordelijk en doelgericht te zijn, staat centraal "zorg voor beweging". Binnen de praktijk werken drie medewerkers; Ronny Derks, Michelle Hofmans en Marieke Graat. Zij are specialisten in characters and the place- and bewegingsapparaat and sportgerelateerde complaints, zowel bij volwassenen als kinderen. 
Klik hier voor filmopnameTherapieën
- Fysiotherapie: Lees meer
- Master Manuele therapie. Lees meer
- Sportfysiotherapie. Lees meer - Kinderfysiotherapie. Lees meer - Dry Needling. Lees meer - Arbeidsfysiotherapie. Lees m eer FysioChallenge neemt deel aan de implementatie van het Rugnetwerk Zuid Oost Nederland. Neemt deel aan de implementatie van WeightChallenge. Is lid bij arbeidreintegratie bedrijf ErgoOptima 

Opleiding
-Ronny Derks is sinds 2006 werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

- In 2007 de opleiding arbeidsfysiotherapie. Warmte-isolatie en verzorging van dieren en werk.
- In 2012 afgestudeerd als Master Manueeltherapeut. Door deze opleiding is hij wetenschappelijk geschoold en Definitief hoog-laag in zijn vakgebied.
- In 2012 en 2013 opleiding tot Dry Needling. Middels deze techniek kan nog beter worden. Dit deurgebruik van een accupunctuurnaaldlaag spieren snel en rustig kunnen ontspannen.
Zijn niet multiple cursussen gevolgd; oa Mulligan Concept, schouderrevalidatie, revalidatie totale heup en totale knieprothese, huidige wetenschappelijke diagnostiek en behandeling bij achillespees aandoeningen en huidige wetenschappelijke diagnostiek en behandeling van de deken.

Kwaliteit
AGB-code R. Derks: 04-109671
AGB-code: FysioChallenge: 04- (0) 24550

 

Ronny Derks
FysioChallenge
Grotestraat 31
5836AB Sambeek
0485-769059
www.fysiotherapie-boxmeer.nl
C ontact met FysioChallenge

Terug naar Wie zijn wij