Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Ronny Derks

Ronny Derks is fysiotherapeut en eigenaar van eigenaar FysioChallenge. Het woord "challenge" betekent uitdaging. Elke patiënt of cliënt is een nieuwe uitdaging om herstel van klachten te realiseren. Specialisaties van FysioChallenge zijn; algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en dry needling.  Tevens zijn er meerdere bewegingsgroepen.

Visie
Ronny: "Iedereen is uniek en komt met zijn eigen persoonlijke hulpvraag om te herstellen van zijn of haar klachten. Deze klachten zijn vaak multifactorieel bepaald. Zowel mentale als fysieke factoren hebben hier invloed op en dienen tijdens het herstel meegenomen te worden."

FysioChallenge
FysioChallenge is er voor jou om samen verantwoord en doelgericht van jouw klachten te herstellen, waarbij "zorg voor beweging" centraal staat. Binnen de praktijk werken drie medewerkers; Ronny Derks, Michelle Hofmans en Marieke Graat. Zij  zijn gespecialiseerd in klachten aan het houding- en bewegingsapparaat en sportgerelateerde klachten, zowel bij volwassenen als kinderen. 
Klik hier voor filmopnameTherapieën
- Fysiotherapie: Lees meer
- Master Manuele therapie. Lees meer
- Sportfysiotherapie. Lees meer
- Kinderfysiotherapie. Lees meer
- Dry Needling. Lees meer
- Arbeidsfysiotherapie. Lees meer
FysioChallenge neemt deel aan de implementatie van het Rugnetwerk Zuid Oost Nederland. Neemt deel aan de implementatie van WeightChallenge. Is aangesloten bij arbeidreintegratie bedrijf ErgoOptima 

Opleiding
-Ronny Derks is  sinds 2006 werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

- In 2007 de opleiding arbeidsfysiotherapie. Werknemers welke fysieke klachten ervaren tijdens werk worden begeleid tot een herstel om zo arbeidsverzuim te verkleinen en te voorkomen.
- In 2012 afgestudeerd als Master Manueeltherapeut. Door deze opleiding is hij wetenschappelijk geschoold en hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.
- In 2012 en 2013 opleiding tot Dry Needling. Middels deze techniek kunnen spieren nog beter behandeld worden. Dit door gebruik van een accupunctuurnaald waarbij spieren snel en langdurig kunnen ontspannen.
- Daarnaast zijn nog meerdere cursussen gevolgd; o.a. Mulligan Concept, schouderrevalidatie, revalidatie totale heup en totale knieprothese, huidige wetenschappelijke diagnostiek en behandeling bij achillespees aandoeningen en huidige wetenschappelijk diagnostiek en behandeling van de lage rug.

Kwaliteit
AGB code R. Derks: 04-109671
AGB code: FysioChallenge: 04-(0)24550

 

Ronny Derks
FysioChallenge
Grotestraat 31
5836AB Sambeek
0485-769059
www.fysiochallenge.nl
Contact met FysioChallenge

Terug naar Wie zijn wij