Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Wie zijn wij

Wie zijn wij SAMEN?
SAMEN zijn we een sterk team! We hebben ieders onze specialisaties met één gemeenschappelijk doel: jou in balans brengen met een gezonde leefstijl.

Marjan Hendriks
Holistisch Diëtist en voedingsdeskundige, meridiaantherapeut, leefstijlcoach, Reikimaster en Intuïtief Healer. Tevens initiator Magma Holistisch Centrum.
Marjan: "Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke behandelwijze om in balans te komen."
Lees meer

Ronny Derks
Fysiotherapeut en eigenaar FysioChallenge. Specialisaties zijn; algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en dry needling. Tevens begeleidt Ronny meerdere bewegingsgroepen. Ronny: "Elke patiënt of cliënt is een nieuwe uitdaging om herstel van klachten te realiseren."
Lees meer

Lilian Kastelein
Bewegingstherapeut en eigenaar van Bewegings- en Afslankinstituut Lilian te Boxmeer. Haar visie: "Wie fit is..... geniet meer van het leven". Haar doel is dan ook om iedereen te laten sporten, waarbij ze je adviseert en stimuleert.
Lilian: "Voor iedere klant een resultaatgerichte sportsessie op maat: Dat is waar ik voor sta!"
Lees meer

Bart van den Dobbelsteen
Sportmakelaar en eigenaar van Bewegez. Bewegez is een jong bedrijf met een sterke visie: het verbeteren van jouw leefstijl zodat jij jezelf gezonder voelt en gezonder bent.
Bart geeft maatwerk om jouw doelen te bereiken. Bart: "Ik ben er van overtuigd dat iedereen gezond kan bewegen!"
Lees meer