Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Holistisch Afvallen

Holistisch afvallen
is geschikt voor iedereen die de werkelijke oorzaak van zijn of haar overgewicht goed wil doorgronden, doorbreken en loslaten. Het streven is dat jij na enkele consulten zegt: "Ik ben afgevallen en heb er niets voor gedaan!"

De holistische afslankmethode bestaat o.a. uit:
- Stoppen met diëten
- Alles mag, maar éénmaal per dag snacken of snoepen moet
- Jou laten ervaren dat afslanken vanzelf gaat
- Geen snoep- en eetbuien meer
- Luisteren naar jouw lichaam
- Persoonlijke begeleiding

Geen streng dieet
Alles mag! Slechts één ding moet: Elke dag iets lekkers nemen waar  jij zin in hebt. Je hoeft hierbij niet eens op de calorieën of hoeveelheid te letten! Klinkt jou dat vreemd in de oren? Toch is het mogelijk! Mede door de holistische aanpak ga je in korte tijd anders eten én afvallen! 

Honger, verzadiging, emotie...
Je krijgt aandacht voor de ontregeling van jouw honger- en verzadigingscentrum en ontregeling van jouw stofwisseling. Tevens kunnen emoties en gedachten jou afleiden van wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft: Je leert weer luisteren naar jouw lichaam!

Saboterende gedachten opsporen
Jij weet vast wel wat je moet doen en laten om af te vallen? Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom het dan toch niet lukt om goede voornemens vol te houden? Dat komt door de saboterend gedachten. Een saboterende gedachte belemmert jou dat te doen wat je eigenlijk wilt doen. Voorbeeld van zo'n saboterende gedachte is: "Morgen begin ik wel weer...". "Ach, voor deze ene keer..." Samen gaan we deze saboterende gedachten opsporen en omvormen tot ondersteunende gedachten. Pas dan voorkom jij terugval in oude patronen!

Afvallen gaat vanzelf
Wil je succesvol afvallen dan dient jouw nieuwe eetgedrag onbewust te gaan. Een persoonlijke coach begeleidt jou hierbij zodat je in staat bent om gemakkelijk kilo's kwijt te raken.

Meer weten over afvallen? Lees hier verder